De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

De mensen van de glasambulance kijken graag met u mee of bij glasschade bestaande ramen en deuren niet kunnen blijven behouden. Reparatie is immers niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu. Onze glaszetters kennen alle kneepjes van het vak, waardoor uw ramen en deuren mogelijk weer voor jaren meekunnen.

Glasreparatie of vervanging?

De Glasambulance is in ons werkgebied de aangewezen partij voor alle glasherstelwerkzaamheden.

Als de ruitschade niet acuut is – bijvoorbeeld door een ongelukje – is de Glasambulance ook overdag 8.30 uur -16.30 uur bereikbaar om het kapotte raam of ramen te vervangen.

Een specialist van de Glasambulance komt bij u langs en adviseert u graag over de beste oplossing op basis van uw specifieke wensen. Vervolgens zorgen de vakmensen van de Glasambulance dat u het glas precies op maat van uw kozijnen en of deuren geleverd krijgt en installeren wij dit uiteraard vakkundig.

Maak een afspraak met ons om een goed beeld van de mogelijkheden voor uw huis te krijgen. Bel ons op 024 344 4443 voor het maken van een afspraak. Om veilig op hoogte te kunnen werken beschikken wij over diverse hoogwerkers voor installatie en of reparatie van uw ramen.

Handige glas-weetjes

Call Now ButtonBel: nu bereikbaar