De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel gratis 0800 34 444 43

Glas op maat

De spoedservice van de Glasambulance is een begrip in deze regio; onze ambulances vallen op en zijn 24/7 snel ter plaatse om spoedreparaties te verrichten. Maar daarnaast worden we steeds vaker ingeschakeld vanwege ons zeer uitgebreide aanbod van glas op maat. Op afspraak bij u thuis compleet geïnstalleerd. En dat voor een goede prijs.

De Glasambulance levert glas voor nieuwe of bestaande ramen en deuren in alle mogelijke maten, diktes en vormen. Op speciale wijze gesneden of met glas-in-lood – alles is mogelijk. Bovendien staan we klaar voor reparatie van deuren, kozijnen of puien. Dit alles doen we zowel voor woningen als bedrijfspanden.

Glasspecialisten – De glaszetters van de Glasambulance behoren tot de beste specialisten in hun vakgebied. Ze beheersen alle mogelijke disciplines van glas, zoals: scherpaf slijpen, rond poly slijpen, plat poly slijpen, facet slijpen, gaten boren, zandstralen en matteren.  Bel ons en u hoort direct dat we verstand van glas hebben: 0800 34 444 43.

Onze certificaten bewijzen dat we topkwaliteit leveren, daaronder het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarom kiezen steeds meer klanten voor glas van de Glasambulance. Volg hun voorbeeld. Maak uw wensen aan ons kenbaar en onze specialisten laten u graag de mogelijkheden zien. Na uw bestelling leveren we een perfecte dienstverlening. Binnen tien dagen is uw nieuwe glas geïnstalleerd.

Meer weten over onze diensten?

Bel gratis 0800 344 4443, of vul onderstaande formulier in om meer informatie of een offerte aan te vragen.

    * verplichte velden

    Call Now ButtonBel: nu bereikbaar