De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glashandel voor regio Arnhem Nijmegen

De glashandel van De Glasambulance levert elk denkbaar glas. Dankzij een zeer groot assortiment op voorraad heeft u snel in huis wat u nodig heeft. Dubbel glas, isolatieglas, glas-in-lood, monumentenglas, HR++, Velux. Maar ook melkglas en brandwerend glas.

Topkwaliteit glas voor een goede prijs. Zowel voor nieuwe huizen en bedrijfspanden als voor bestaande situaties. Onze goed opgeleide en volledig gecertificeerde monteurs staan garant voor een zorgvuldige installatie.

Welke glassoort of ander product leveren en plaatsen wij voor u? Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen of vraag een offerte aan.

Ons assortiment glas

Enkel glas

Enkelglas bestaat uit één laag van glas. Daardoor is het een stuk voordeliger. Enkelglas is verkrijgbaar in diverse soorten en desgewenst op maat gesneden.

Thermopane

Thermopane is isolerend dubbel glas. Het resulteert in minder stookkosten en tegelijk meer comfort. Het is bovendien geluidswerend en inbraakwerend. Het is een van de meest veelgevraagde glassoorten.

Dubbel glas

Dubbel glas is heel sterk. Het staat voor de allerbeste isolatie en dempt geluid van buiten. Dubbel glas is bijzonder populair onder onze klanten; de Glasambulance heeft er vele verschillende varianten. We leveren het glas én plaatsen het dubbel glas vakkundig en snel.

> Meer over dubbel glas

Driedubbel glas

Triple of driedubbel glas is een bijzondere glassoort. Het bestaat uit drie glas-lagen. Daartussen zijn twee ruimtes gevuld met gas. Dit glas isoleert nog beter dan Thermopane en dubbelglas.

Veiligheidsglas

De Glasambulance beschikt over veiligheidsglas in diverse soorten. Dit type glas kan tot vijf keer sterker zijn dan gewoon glas. Je kunt er moeilijk doorheen vallen. Gebeurt het toch, dan is het veel minder gevaarlijk dan bij gewoon glas. Onze klanten bestellen het vaak voor speciale toepassingen, zoals douchedeuren, glazen tafels en keukens. Maar ook voor ramen, schuifpuien en deuren. Vanzelfsprekend biedt dit glas ook de beste beveiliging tegen inbrekers en brand.

> Meer over veiligheidsglas

Glas in lood

Glas geeft uw woning een uniek karakter. U kunt een bestaand ontwerp van glas-in-lood kiezen, maar ook zelf een ontwerp leveren. Een bijzondere uitstraling voor uw ramen en deuren is gegarandeerd.

> Meer over glas in lood

Glas douchecabines

De Glasambulance maakt glas op maat voor douchecabines. Een of meerdere wanden met een deur. Helemaal volgens uw wensen. Veilig zodat u er niet doorheen kunt vallen (zie Veiligheidsglas). Zowel transparant of satijn. Ook bijvoorbeeld met gezandstraalde motieven. Laat u door ons adviseren over de vele mogelijkheden.

Brandwerend dubbel glas

Brandwerend dubbel glas biedt extra veiligheid tegen brand. Het glas is zo stevig dat het de verspreiding van vuur door uw woning of bedrijfspand vertraagt; daardoor heeft u veel meer tijd om veilig weg te komen. Het wordt veel toegepast door bedrijven, maar ook steeds meer particulieren maken er gebruik van.

Kunststof

Kunststof ramen en deuren zijn licht en eenvoudig te monteren. Een kunststof raam of deur is niet alleen heel voordelig, maar ook nog eens duurzaam. Ze gaan namelijk tot 30 jaar mee.

Hout

Houten ramen en deuren geven uw huis een prachtige, authentieke uitstraling. Verkrijgbaar in vele soorten en maten. Desgewenst speciaal voor u gezaagd. Onze monteurs geven u tips voor het beste onderhoud.

Voorzetramen

Voorzetramen zijn extra ramen die gemakkelijk voor een bestaand raam bevestigd kunnen worden. Het zijn de meest eenvoudige oplossing voor het beter isoleren van uw woning. Verkrijgbaar in verschillende stijlen.

Glashandel voor glas in elke soort of maat. Desgewenst vakkundig en snel geplaatst. Vul voor een offerte het formulier aan de rechterzijde van dez pagina in, of bel 0800 344 4443.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters zorgen voor een betere doorluchting van uw huis. Zo creëert u een gezonder leefklimaat in uw huis of bedrijfspand.

Folie

Ondoorzichtig folie voor op uw raam levert meer privacy op en houdt in de zomer warmte van buiten tegen. Folie is ook een eenvoudige manier om uw raam te versieren; er zijn vele mogelijkheden.

Kachelglas

Het glas in de ruit van uw kachel is stuk. Ook daarvoor klopt u aan bij de Glasambulance. We snijden het keramische glas  – bestand tegen een hitte tot 1000 °C – precies op maat voor u. Kachelglas voor gashaarden en houtkachels kunnen we uit voorraad leveren.

> Meer over kachelglas

Balustradeglas

Een glazen balustrade biedt galerijen, trappen en vides een strakke uitstraling, met onbelemmerd zicht. De balustrades van de Glasambulance zijn bovendien sterk en veilig. Ze zijn in talloze types door ons leverbaar. Door deze gevarieerde mogelijkheden kunnen we ons makkelijk aan uw wensen aanpassen. Laat u door ons adviseren.

Glas dakkapel

Een dakkapel biedt u de extra ruimte die u nodig heeft in huis. Maar het moet er ook mooi uitzien aan de buitenkant. De Glasambulance levert u de dakkapel die u voor ogen staat. Met mooi glas en stevige kozijnen. De expertise van ons zusterbedrijf de Dakambulance komt hier uitstekend van pas. Met onze hoogwerker kunnen we eenvoudig uw dak inspecteren om te zien wat de mogelijkheden van uw dak zijn voor deze extra ruimte.

Spiegels

Als niets anders biedt glas extra ruimtelijkheid in uw huis. Dat kan bijvoorbeeld heel goed met spiegels die op de exacte maat worden gemaakt. De Glasambulance snijdt spiegels niet alleen op maat maar ook in allerhande vormen. Met bijvoorbeeld gezandstraalde motieven.

Beloopbaar glas

Jawel, we maken ook glas waarover u kunt lopen. Vloeren en zelfs trappen. Zeer stevig glas dat uw huis licht en ruimtelijk houdt. Met een anti-sliplaag voor de veiligheid. En desgewenst met kraswerende bovenlaag.


Gecertificeerde glaszetters

Glashandel De Glasambulance werkt uitsluitend met de beste mensen. Dat geldt voor onze leveranciers, maar dat geldt uiteraard ook voor onze glazeniers en glaszetters. Al onze vakmensen worden op regelmatige basis getoetst door Service Glasherstel. Zo zijn wij en daarmee u er verzekerd van dat het werk dat wij verrichten gegarandeerd goed is.

Zelf glas afhalen

Bent u handig met glas? Dan kunt u zeker kleine ruiten met uw eigen auto op onze werkplaats ophalen en zelf plaatsen. Het levert u minder kosten op doordat we niet hoeven voor te rijden. Onze werkplaats met een zeer grote voorraad is gevestigd in Nijmegen.

Glas bestellen? Bel of vraag meer informatie aan

Bel gratis 0800 34 444 43, of vul onderstaande formulier in om meer informatie aan te vragen.

    * verplichte velden

    Call Now ButtonBel: nu bereikbaar