De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Dubbel glas

Dubbel glas plaatsen en vervangen: de Glasambulance heeft het al honderden keren verzorgd voor tevreden klanten in de regio Arnhem Nijmegen. We leveren razendsnel in vele formaten, kleuren en typen. We snijden glas op maat en desgewenst plaatsen het voor u.

Dubbel glas met spoed laten vervangen? Bel dan direct met 0800 34 444 43.

Over dubbel glas

Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten die op enige afstand uit elkaar in een kozijn zijn gemonteerd. De ruimte tussen het glas is afgesloten met een speciale kit, zodat er geen vuil of vocht kan ophopen. De ruimte tussen dubbel glas is gevuld met droge lucht, of in het geval van HR (Hoog-Rendements) of HR++ dubbelglas met een speciaal gas zoals argon of krypton. Ook is bij HR-glas vaak een dunne coating op het glas aangebracht. HR dubbel glas isoleert beter, maar is wat duurder en – door de coating op het glas – een fractie donkerder. Daardoor is het niet fraai om normaal dubbelglas met HR-glas te combineren.

Gecertificeerde glaszetters

Voor het laten zetten van dubbelglas kunt u erop vertrouwen dat het wordt gedaan door een vakman. De Glasambulance heeft een vast team van gecertificeerde glaszetters. Ze hebben jarenlange ervaring met plaatsen en vervangen. Om kwaliteit te garanderen, worden wij regelmatig getest door Service Glasherstel. Zo bent u ervan verzekerd dat het werk dat wij verrichten gegarandeerd goed is.

Dubbel glas laten zetten door de Glasambulance

De Glasambulance levert topkwaliteit in dubbel glas en het plaatsen van dubbel glas. Maar ook voor andere soorten glas helpen we u graag. De Glasambulance staat ook voor u klaar voor geslepen glas, spiegels, reparatie van uw kozijnen, deuren en puien en andere glassoorten.

Bezoek onze glashandel of maak een afspraak

De Glasambulance is volledig in glas. Hoe volledig? We vertellen het u graag in meer detail in onze showroom of op afspraak in een persoonlijk gesprek bij u thuis. Eerst wat meer informatie ontvangen? Vraag hieronder een offerte of meer informatie aan.

Offerte aanvragen

    * verplichte velden

    Call Now ButtonBel: nu bereikbaar