De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glasservice

De Glasambulance staat met name bekend om haar snelle reparatieservice, maar onze glasservice gaat verder dan reparaties. Wij leveren glas op maat in de breedste zin van het woord. We renoveren glas, plaatsen dubbel glas en leveren glas in alle denkbare uitvoeringen, kleuren en formaten.

Spoed Glasservice

Heeft u met spoed hulp nodig van onze glasservice? De Glasambulance is dag en nacht bereikbaar, doordeweeks en in het weekend. In de regel zijn wij er binnen 30 minuten om reparaties aan glas uit te voeren of eventuele noodvoorzieningen te treffen. De afgelopen 35 jaar van ons bestaan hebben we al vele duizenden klanten in korte tijd uit de brand geholpen met het repareren  van ramen, vensters en kozijnen na glasschade, inbraak of storm.

Glasservice De Glasambulance

Meer Glasservice: renovatie, dubbel glas paatsen, etc.

De Glasambulance weet alles van glas, en doet dus meer dan reparaties alleen. Bent u uw pand aan het renoveren, en heeft u glas nodig in een specifiek formaat of van een bijzondere kleur of soort. Wij kunnen het voor u leveren, op maat snijden én plaatsen. Ook plaatsen en vervangen van dubbel glas is geen enkel probleem.

Bestellen of een offerte aanvragen doet u heel eenvoudig via onze contactpagina. In onze showroom aan de Roggeweg in Nijmegen adviseren we u persoonlijk over de beste oplossing voor u. Bel bij spoed, naar 0800 34 444 43.

 

Call Now ButtonBel: nu bereikbaar