De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glas Arnhem

De Glasambulance is al jaren een bekende naam in Arnhem en omgeving. Bel de Glasambulance bij glasschade, en we staan in de regel binnen 30 minuten bij je op de stoep om het glas te herstellen of een noodoplossing te plaatsen.

De Glasambulance staat dag en nacht, 7 dagen per week paraat.  Ook plaatsen van dubbelglas, advies over het vervangen van glas, of voor glas op maat, kun je bij de Glasambulance Arnhem terecht!

Glasschade in Arnhem

Heeft u glasschade en is er met spoed een glaszetter nodig? De Glasambulance probeert dan binnen 30 minuten bij u te zijn. We repareren het glas of treffen indien nodig eerst een noodvoorziening. Door onze vestiging aan de Overmaat in Arnhem, zijn we nooit te lang onderweg.

Alles voor Glas in Arnhem

Vele soorten glas en maten glas op voorraad. Vakkundig en snel geplaatst. Bij Glasschade binnen 30 minuten bij u. Bel 0800 34 444 43 (altijd bij spoed) of stuur een e-mail.

Alles op het gebied van glas

Niet alleen bij spoed kunnen we u helpen. De Glasambulance te Arnhem heeft vele soorten en maten glas voorradig, en we adviseren u graag over de mogelijkheden bij het plaatsen of vervangen van glas, of u nu kijkt naar isolatieglas, veiligheidsglas of monumentenglas.

Beoordelingen Glasambulance Arnhem


VVE Boulevard Heuvelin, Arnhem: Een professioneel werkend bedrijf, goede adviezen en keurig werk afgeleverd bij het vervangen van het oorlogsglas in monumentenglas. Wij zitten er warmpjes bij vanaf nu! – via The Feedback Company

 


A. Holdrinet, Arnhem: Wij hebben na de duidelijke offerte, de roosters van alle ramen en dubbel glas laten plaatsen in een ruimte. De communicatie en het plaatsen is naar volle tevredenheid gegaan. Er werd met precisie en aandacht gewerkt.  – via The Feedback Company

 

De Glasambulance – Arnhem

Overmaat 11
6831 AE Arnhem
Nederland
Telefoon: 026 35 555 53
Tweede telefoonnummer: 0800 34 444 43
E-mail: info@glasambulance.nl
URL: https://glasambulance.nl/locaties/de-glasambulance-arnhem/

 

Route

Jouw locatie:

Call Now ButtonBel: nu bereikbaar