De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glas Nijmegen

De Glasambulance is al jaren een bekende naam in Nijmegen en omgeving. Bel de Glasambulance bij glasschade, en we staan in de regel binnen 30 minuten bij je op de stoep om het glas te herstellen of een noodoplossing te plaatsen.

De Glasambulance staat dag en nacht, 7 dagen per week paraat.  Ook plaatsen van dubbelglas, advies over het vervangen van glas, of voor glas op maat, kun je bij de Glasambulance Nijmegen terecht!

Glasschade in Nijmegen

Heeft u glasschade en is er met spoed een glaszetter nodig? De Glasambulance probeert dan binnen 30 minuten bij u te zijn. We repareren het glas of treffen indien nodig eerst een noodvoorziening. Door onze vestiging aan de Roggeweg in Nijmegen, zijn we nooit te lang onderweg.

Alles voor Glas in Nijmegen

Vele soorten glas en maten glas op voorraad. Vakkundig en snel geplaatst. Bij Glasschade binnen 30 minuten bij u. Bel 024 34 444 43 (altijd bij spoed) of stuur een e-mail.

Alles op het gebied van glas

Niet alleen bij spoed kunnen we u helpen. De Glasambulance uit Nijmegen heeft vele soorten en maten glas voorradig, en we adviseren u graag over de mogelijkheden bij het plaatsen of vervangen van glas, of u nu kijkt naar isolatieglas, veiligheidsglas of monumentenglas.

Beoordelingen Glasambulance Nijmegen


P. Teunisse, Nijmegen: Snelle en perfecte afhandeling van een ongelukje. Snel telefonisch contact, goede afspraken over planning van herstel, en een perfecte uitvoering van de gemaakte afspraken. – via The Feedback Company

 


H. Beuker, Nijmegen: Het opnemen van het raam, na de afspraak, ging vlotjes en we kregen goed advies wat betreft de keuze van het glas. – via The Feedback Company

 

De Glasambulance – Nijmegen

Roggeweg 13A
6534 AH Nijmegen
Nederland
Telefoon: 024 34 444 43
Tweede telefoonnummer: 0800 34 444 43
E-mail: info@glasambulance.nl
URL: https://glasambulance.nl

 

Route

Jouw locatie:

Call Now ButtonBel: nu bereikbaar