De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glas plaatsen in regio Arnhem Nijmegen

Wilt u glas laten plaatsen in een nieuwe woning, of glas vervangen door dubbel glas of isolatieglas? De Glasambulance verzorgt het plaatsen van glas, van inmeten tot afwerking. We leveren elk soort glas, en onze ervaren monteurs plaatsen het vakkundig en snel. Ook bij ruitschade kan de Glasambulance zorgdragen voor het plaatsen van nieuw glas. Dat doen we met onze galssservice al ruim 35 jaar in de regio Arnhem Nijmegen.

Dubbel glas plaatsen

Het vervangen van enkel glas door dubbel glas heeft voor u drie belangrijke voordelen:

Glas plaatsen na ruitschade

Bij ruitschade – bijvoorbeeld door een ongelukje of bij inbraak – is de Glasambulance bereikbaar om het kapotte raam of ramen te vervangen. We vervangen het kapotte glas of treffen we zo nodig eerst een noodvoorziening. Daarmee is uw woning of bedrijfspand veilig afgesloten tot het moment dat we het nieuwe glas plaatsen. Vaak kunnen we de kosten van glasschade direct verrekenen met uw verzekering.

Nieuw glas laten plaatsen na Glasschade? Bel 0800 34 444 43

 

Advies over het juiste glas door de Glasambulance

Een specialist van de Glasambulance adviseert u graag over de beste oplossing op basis van uw specifieke wensen en eisen. Na het inmeten, snijden de vakmensen van de Glasambulance het glas precies op maat en plaatsen het vakkundig.

Maak een afspraak met ons en u heeft binnen de kortste tijd een goed beeld van de mogelijkheden voor uw huis. Vul voor een offerte het formulier in en ontvang snel een offerte op maat.

Een huis of bedrijfspand heeft vaak plekken die van de buitenkant voor u moeilijk bereikbaar zijn. De Glasambulance helpt u graag met onze hoogwerker-service. Voor inspectie van bepaalde onderdelen om te weten wat er nodig is. En natuurlijk voor installatie van ramen of dakkapellen.

Glas laten plaatsen? Vraag een offerte aan

    * verplichte velden

    Call Now ButtonBel: nu bereikbaar