De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Vakkundig Glas Zetten door de Glasambulance

De Glasambulance werkt met een team van ervaren glaszetters, die bij te vervangen of kapotte ramen snel en vakkundig glas zetten in woningen of bedrijfspanden.

Glas gezet door een vakman uit de buurt

De Glasambulance is actief in de regio Arnhem en Nijmegen, van Tiel tot Doetinchem en van Rheden tot Venray. Doordat we lokaal actief zijn, kunnen we uw glas snel zetten en zijn er geen hoge reiskosten. Ook kunt u eenvoudig bij ons terecht als u vragen heeft over uitgevoerde werkzaamheden, of voor snelle hulp bij glasschade. De Glasambulance heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen, en is AF-erkend. Wij kunnen elk soort glas in elke maat voor u zetten; isolatieglas, glas-in-lood, zelfreinigend glas, hr++-glas, monumentaal glas, en nog veel meer.

Glas zetten

Bij spoed binnen 30 minuten bij u

Door ons flexibele team en handige planning kunnen we meestal zorgen dat er binnen 30 minuten een glaszetter bij u aanwezig is. Dat is vooral fijn wanneer er sprake is van glasschade die snel moet worden gerepareerd, bijvoorbeeld bij winkelpanden of als het kapotte glas gevaarlijke situaties oplevert. Als er geen sprake is van spoed, kunt u altijd bellen of mailen om een afspraak te maken, of om alleen meer informatie op te vragen.

Samenwerking met grote verzekeraars, kennis van subsisidieregelingen

De Glasambulance werkt samen met alle grote verzekeraars. Wanneer u verzekerd bent voor glasschade, kunnen we de betaling van de kosten van het glas zetten vaak direct afhandelen met de verzekeraar. We zijn op de hoogte van de laatste subsidieregelingen, en adviseren u over de subsidies die voor u van belang zijn wanneer u glas laat zetten of vervangen.

Glas laten zetten door een vakman? Bel de Glasambulance: 0800 34 444 43

    * verplichte velden

    Call Now ButtonBel: nu bereikbaar