De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glasbedrijf Nijmegen : De Glasambulance

U kunt bij glasbedrijf De Glasambulance terecht voor glasreparatie en meer. Wij specialiseren ons in glas op maat en bijzondere glassoorten. We hebben gedreven en vakkundige glaszetters die glas voor u kan plaatsen. Voor al deze diensten kunt u snel en eenvoudig uw glas bestellen via onze glashandel.

Omdat wij een ruim assortiment aan glas hebben, kunnen wij u snel op weg helpen met verschillende soorten glas, in allerlei maten en kleuren. Wanneer een bepaald type glas niet bij ons op voorraad is in Nijmegen, bestellen wij deze voor u bij de beste leveranciers. Glasbedrijf de Glasambulance in Nijmegen helpt u snel aan elk type glas!

Glashandel voor glas in elke soort of maat..Desgewenst vakkundig en snel geplaatst. Vul voor een offerte het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in, of bel 0800 344 4443.

Gecertificeerde glaszetters

Ons glasbedrijf werkt uitsluitend met de beste mensen. U kunt ervan verzekerd zijn dat onze leveranciers, glazeniers en glaszetters de beste kwaliteit leveren. Al onze vakmensen worden op regelmatige basis getoetst door Service Glasherstel. Zo zijn wij en daarmee u er verzekerd van dat het werk dat wij verrichten gegarandeerd goed is.

De Glasambulance Nijmegen levert topkwaliteit in glas en het plaatsen van glas. Wij zijn volledig in glas. In glasherstel, glasmontage en bij de aankoop van alle soorten glas, in elke vorm, dikte en formaat. Zo zijn wij ook de plaats waar u moet zijn voor geslepen glas, spiegels en reparatie van uw kozijnen, deuren en puien.

Bezoek onze glashandel of maak een afspraak

De Glasambulance is volledig in glas. Hoe volledig? We vertellen het u graag in meer detail in onze showroom of op afspraak in een persoonlijk gesprek bij u thuis.

Call Now ButtonBel: nu bereikbaar