De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glashandel Nijmegen

Voor glasreparatie bent u bij ons aan het juiste adres. We doen dit gedreven en vakkundig. Van Brakkenstein tot Dukenburg tot de Benedenstad, wij streven ernaar zo snel mogelijk te werk te gaan. Ook glas op maat is iets waar wij in specialiseren. Bijzondere glassoorten kunnen in heel Nijmegen door onze ervaren en deskundige glaszetters worden geplaatst. Dit kan worden besteld via onze Nijmeegse glashandel.

We kunnen een ruim assortiment aan glassoorten direct uit onze voorraad op maat voor u maken en komen plaatsen. Wanneer een bepaalde glassoort niet op voorraad is, wordt deze direct voor u besteld bij de beste leveranciers. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u snel. Voor elk glastype.

Glashandel voor glas in elke soort of maat. Desgewenst vakkundig en snel geplaatst. Vul voor een offerte het formulier onderaan de pagina in, of bel 0800 344 4443.

Gecertificeerde glaszetters

Glashandel de Glasambulance werkt alleen met de beste mensen. Glazeniers, glaszetters en uiteraard ook onze leveranciers voldoen bij ons allemaal aan die kwaliteit. Service Glasherstel toetst regelmatig onze mensen, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat ons werk gegarandeerd goed is.

Glaszetters in Nijmegen

Bij de Glasambulance wordt topkwaliteit in glas en het plaatsen van glas geleverd. We zijn voor alle glasmaten beschikbaar, voor glasherstel, –montage of bij de aankoop van nieuw glas. Glas in elke vorm, dikte en formaat. Daarnaast zijn we in Nijmegen en omgeving beschikbaar voor geslepen glas, spiegels en reparaties van kozijnen, deuren en puien.

Bezoek onze glashandel Nijmegen of maak een afspraak

De Glasambulance is volledig in glas. Hoe volledig? We vertellen het u graag in meer detail in onze showroom of op afspraak in een persoonlijk gesprek bij u thuis.

Vraag een offerte of meer informatie aan

    * verplichte velden

    Call Now ButtonBel: nu bereikbaar