De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glasservice Arnhem

Als u op zoek bent naar een goede glasservice in de regio Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres! We repareren snel (heel snel!), 24/7. Naast reparaties kunt u ook bij ons terecht voor glas in alle mogelijke kleuren, formaten en uitvoeringen. Daarnaast kunnen wij uw glas renoveren en dubbelglas plaatsen. Kortom, in de regio Arnhem zijn wij uw glasservice! We hebben een grote voorraad, wat het voor ons mogelijk maakt snel glas op maat te maken en bij u te komen plaatsen. Wanneer er iets niet op voorraad is, wordt dit door ons voor u besteld bij de beste leveranciers. Wij zijn uw glasservice in de regio Arnhem voor elk glastype.

Spoed Glasservice in Arnhem, 24/7

De Glasambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kan als u vragen heeft of als u met spoed hulp nodig heeft van onze glasservice. Van Presikhaaf tot Klarendal of verder, wij streven ernaar binnen 30 minuten voor u klaar te staan! Zo kunnen we als snelste glasservice uw glas repareren of eventuele noodvoorzieningen regelen.

Bij de Glasambulance wordt topkwaliteit in glas en het plaatsen van glas geleverd. We zijn voor alle glasmaten beschikbaar, voor glasherstel, –montage of bij de aankoop van nieuw glas. Glas in elke vorm, dikte en formaat. Daarnaast zijn we in Arnhem en omgeving beschikbaar voor geslepen glas, spiegels en reparaties van kozijnen, deuren en puien.

Renovatie, dubbel glas en glas in alle mogelijke kleuren, formaten en uitvoeringen leveren en plaatsen

Naast het repareren van glas biedt de Glasambulance ook andere opties. Onze experts kunnen u helpen bij het plaatsen van dubbelglas. We leveren allerlei soorten glas in formaat en gewenste kleur. Het glas wordt door ons op maat gesneden en geplaatst.

Call Now ButtonBel: nu bereikbaar