De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glasservice Nijmegen

Voor snelle glasservice in de regio Nijmegen bent u bij ons aan het juiste adres! We kunnen ontzettend snel repareren, maar dat is niet alles. Glas kunnen wij leveren in alle soorten kleuren, formaten en uitvoeringen. Daarnaast zijn wij beschikbaar voor het renoveren van glas en het plaatsen van dubbel glas. Onze glasservice in de regio Nijmegen staat voor u klaar met glas op maat in de breedste zin van het woord.

Spoed glasservice in Nijmegen, dag & nacht

De Glasambulance is een dienst die 24/7 beschikbaar is om u te helpen bij glas problemen. Waar u ook woont in Nijmegen, van Dukenburg tot Doddendaal, wij streven ernaar binnen 30 minuten bij u te zijn. Wij hebben deze spoeddienst om uw problemen met glas te repareren of eventuele noodvoorzieningen te treffen. Kortom, voor snelle glasreparaties in de regio Nijmegen zijn wij uw eerste hulp!

Renovatie, dubbel glas en glas in alle mogelijke kleuren, formaten en uitvoeringen leveren en plaatsen

We doen niet alleen glasreparaties. Onze glasservice in Nijmegen en omgeving is ook gespecialiseerd in het plaatsen van dubbel glas. Daarnaast kunnen we u helpen met verschillende soorten glas in een specifiek formaat en in elke gewenste kleur. Wij snijden het voor u op maat en plaatsen het glas voor u. Ook voor dubbel glas is dit geen enkel probleem.

Call Now ButtonBel: nu bereikbaar