De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glaszetter Arnhem

Bent u op zoek naar een snelle, vakkundige glaszetter in de regio Arnhem? De Glasambulance staat onder andere bekend om haar snelle reparatieservice, 24/7. We zijn altijd beschikbaar voor alles wat met glas te maken heeft in Arnhem en omgeving. Onze glaszetters bieden namelijk meer dan alleen reparaties. Wij leveren glas in alle mogelijke kleuren, formaten en uitvoeringen, renoveren glas en plaatsen dubbel glas. Kortom, wij leveren u glas op maat in de breedste zin van het woord!

24/7 spoed glaszetter

De Glasambulance is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kan als u vragen heeft of als u met spoed hulp nodig heeft van onze glasservice. Wij streven ernaar om in de regio Arnhem binnen 30 minuten op de plek van bestemming te zijn om glas te repareren of eventuele noodvoorzieningen te treffen.

Renovatie, dubbel glas en glas in alle mogelijke kleuren, formaten en uitvoeringen leveren en plaatsen

Naast het repareren van glas biedt de Glasambulance ook andere opties. Zo kunt u de hulp inschakelen van onze glasexperts bij het plaatsen van dubbelglas. Daarnaast leveren wij verschillende soorten glas in een specifiek formaat en in elke gewenste kleur. Wij snijden het voor u op maat en plaatsen het glas voor u. Ook voor dubbelglas is dit geen enkel probleem.

Call Now ButtonBel: nu bereikbaar