De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Glaszetter Nijmegen

Bent u op zoek naar een snelle en vakkundige glaszetter in de regio Nijmegen? De Glasambulance staat onder andere bekend om haar snelle reparatieservice, 24/7. Ook in Nijmegen zijn we altijd beschikbaar. Niet alleen in de binnenstad, Nijmegen en omgeving telt bij ons helemaal. Van Weezenhof tot Lent. Onze glasservice biedt echter meer dan alleen reparaties. Wij leveren glas in alle mogelijke kleuren, formaten en uitvoeringen, renoveren glas en plaatsen dubbel glas. Kortom, wij leveren u glas op maat in de breedste zin van het woord.

24/7 Spoed Glaszetter in Nijmegen

De Glasambulance is in Nijmegen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit betekent dat u altijd bij ons terecht kan als u vragen heeft of als u met spoed hulp nodig heeft van onze glasservice. Wij doen ons best om in de regio Nijmegen binnen 30 minuten op de plek van bestemming te zijn om glas te repareren of eventuele noodvoorzieningen te treffen.

Renovatie, dubbel glas en glas in alle mogelijke kleuren, formaten en uitvoeringen leveren en plaatsen

De Glasambulance biedt naast reparaties van glas ook andere diensten. Wanneer u dubbel glas wilt, kunt u de hulp van onze glasexperts inschakelen: zij kunnen u snel en vakkundig helpen. Daarnaast hebben wij een variatie aan glas in specifiek formaat en in elke gewenste kleur. Wij snijden het voor u op maat en plaatsen het glas voor u. Ook voor dubbel glas is dit geen enkel probleem.

Call Now ButtonBel: nu bereikbaar