Waarom de Glasambulance?

0800 34 444 43

Bij u in de buurt

De Glasambulane is werkzaam in de regio Arnhem (Zevenaar, Dieren, Velp, Renkum, Kesteren, Wageningen, Tiel) en Nijmegen (Wijchen, Oss, Uden, Boxmeer, Cuijk, Grave, Vierlingsbeek).


  Ons verzorgingsgebied

Klantbeoordelingen

Klanten geven De Glasambulance uit 5 sterren, op basis van klantbeoordelingen.

    Alle klantbeoordelingen

  Het laatste nieuws

  Glasambulance ISO gecertificeerd

  Glascentrale meer dan glasherstel

  Onze glazeniers staan vooral bekend om hun snelle service bij spoedreparaties, maar wist u dat zij ook specialist zijn...

  Lees meer »

  Nieuwe service zaterdag!

  Een afspraak voor het plaatsen van het nieuwe raam? Bij de Glasambulance kunt u nu ook op zaterdag terecht!...

  Lees meer »

  Koprol Restaurant Estafette

  Stichting Koprol organiseert samen met een aantal toprestaurants in Nijmegen en omstreken, de 2e editie van de ‘Koprol Restaurant...

  Lees meer »

  Meer nieuwsberichten

  Bij u in de buurt?

  Dag en nacht staan wij voor u klaar in de regio Arnhem (Zevenaar, Dieren, Velp, Renkum, Kesteren, Wageningen, Tiel) en regio Nijmegen (Wijchen, Oss, Uden, Boxmeer, Cuijk, Grave, Vierlingsbeek).

  Lees meer

  Neem een kijkje in onze showroom, bel gratis 0800 34 444 43 of vul het contactformulier in. Contactformulier

  Gecertificeerd glasherstel

  Als gecertificeerd glasbedrijf met het Politiekeurmerk Veilig Wonen en nauw verbonden met de slot- en sleutelspecialisten van de slotambulance, adviseren wij particulieren en bedrijven hoe zij het best hun woning, winkel of bedrijfspand kunnen beveiligen. Kortom, de Glasambulance helpt u snel en trefzeker uit de brand met kundig glasherstel en zorgt er daarnaast voor dat de kans op een tweede glasbreuk tot een minimum wordt beperkt. Meer weten? Bekijk al onze diensten of neem direct contact met ons op.