De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

HR++ glas

HR++ glas plaatsen en vervangen: Nederland is volop aan het verduurzamen. De overstap van traditioneel enkel of dubbel glas naar HR++ glas is daar een belangrijk onderdeel van. U houdt hiermee de warmte beter in huis en zorgt op die manier voor een lagere energierekening en minder druk op het klimaat. Ook isoleert HR++ glas beter tegen lawaai: fijn als u bijvoorbeeld aan een drukke straat woont.

De Glasambulance heeft in de regio Nijmegen Arnhem al in honderden ramen HR++ glas geplaatst. We leveren snel, doordat we het glas kunnen voorbereiden in onze eigen moderne werkplaats. Al onze glaszetters zijn gecertificeerd en werken kundig en netjes. Ook over naar HR++? Vraag het de Glasambulance en we maken het voor u in orde.

HR++ glas laten zetten door de Glasambulance
Plaatsen HR++ glas door glaszetters van de Glasambulance

Over HR++ glas

Met de HR-classificatie wordt aangegeven hoe goed een ruit isoleert. Dat varieert van HR tot HR+++: eenvoudig dubbel glas met een speciale coating, tot driedubbel glas met speciale coating en met edelgas gevulde spouwen. De meest toegepaste soort is momenteel HR++. Dat is dubbel glas met een speciale coating waarbij de spouw ook is gevuld met een edelgas om de isolatiewaarde te verhogen.

Twee goedlachse vakmensen (Remo en Pascal) over de vloer gehad die in de spreekwoordelijke oogwenk een nieuwe ruit in ons keukenraam hebben geplaatst! Prachtig afgewerkt! Te zien was dat ze plezier in hun werk hadden!

Theo gaf 5 sterren, via The Feedback Company

HR++ glas is duurder dan glassoorten met een lagere isolatiewaarde, maar kent vele voordelen. Daardoor is de extra investering altijd de moeite waard:

  1. Lagere energierekening – doordat HR++ glas de warmte beter binnen houdt, gaat de energierekening omlaag.
  2. Beter voor het milieu – omdat u minder hoeft te stoken, daalt de CO2-uitstoot van uw huishouden.
  3. Comfortabeler wonen – omdat de ramen zowel kou als hitte beter buiten houden, krijgt u een stabieler en gezonder klimaat in huis.
  4. Veiliger wonen – HR++ glas is dikker en daarom fijner voor spelende kinderen, en niet fijn voor inbrekers.

Gecertificeerde glaszetters

De vakmensen van de Glasambulance gaan graag voor u aan de slag. We hebben een vast team van gecertificeerde glaszetters met jarenlange ervaring. Als u een offerte heeft ontvangen en akkoord heeft gegeven voor het plaatsen van HR++ glas, plannen wij snel een afspraak in. Onze glaszetters plaatsen het glas snel en vakkundig en laten alles weer helemaal netjes achter.

Vriendelijk, meedenkend met de klant, gaan netjes te werk. Behulpzaam!

Jeroen gaf 5 sterren, via The Feedback Company

De Glasambulance levert HR++ glas Maar ook voor andere soorten glas helpen we u graag. De Glasambulance staat ook voor u klaar voor geslepen glas, spiegels, reparatie van uw kozijnen, deuren en puien en andere glassoorten.

HR++ isolatieglas

Bezoek ons of maak een afspraak

De Glasambulance is volledig in glas. Hoe volledig? We vertellen het u graag in meer detail in onze showroom of op afspraak in een persoonlijk gesprek. Eerst wat meer informatie ontvangen? Vraag hieronder een offerte of meer informatie aan.

Direct een offerte aanvragen

    * verplichte velden

    Call Now ButtonBel: nu bereikbaar