De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Ruit vervangen in regio Arnhem Nijmegen

Heeft u enkel glas in ramen en deuren? Vervang het door modern ruiten zoals dubbel glas of isolatieglas. In veel situaties is glas vervangen een goed idee. Woont u in Arnhem of Nijmegen en zijn uw ruiten nog enkel glas? Schakel dan de Glasambulance in om uw beglazing te laten vervangen door dubbel glas. Ook bij ruitschade kan de Glasambulance snel en vakkundig een raam vervangen. Dat doen we met onze glasservice al ruim 35 jaar in de regio Arnhem Nijmegen.

Enkele ruit vervangen door dubbel glas

Het vervangen van enkel glas door dubbel glas heeft voor u drie belangrijke voordelen:

Ruit vervangen bij ruitschade

Bij ruitschade – bijvoorbeeld door een ongelukje of bij inbraak – is de Glasambulance bereikbaar om het kapotte raam of ramen te vervangen. We vervangen het glas of treffen zo nodig eerst een noodvoorziening. Daarmee is uw woning of bedrijfspand veilig afgesloten tot het moment dat we het nieuwe glas komen plaatsen. Vaak kunnen we de kosten van glasschade direct verrekenen met uw verzekering.

Ruit vervangen na Glasschade? Bel 0800 34 444 43

Lek dubbel glas vervangen

Heeft u aanslag, condens of vuil tussen het dubbel glas? En heeft u dit in de afgelopen tien jaar bij de Glasambulance gekocht? Dan komen het meteen vervangen voor nieuw dubbel glas. Zonder extra kosten, want het lek valt onder onze garantie. Het is een belangrijk onderdeel van onze service. Heeft u het dubbelglas bij een ander bedrijf gekocht maar geen garantie? Dan is de lekke ruit een goede reden naar ons over te stappen.

Advies over het juiste glas door de Glasambulance

Een specialist van de Glasambulance adviseert u graag over de beste oplossing op basis van uw specifieke wensen. Vervolgens snijden de vakmensen van de Glasambulance het glas precies op maat van uw kozijnen en deuren en installeren het vakkundig.

Maak een afspraak met ons en u heeft binnen de kortste tijd een goed beeld van de mogelijkheden voor uw huis. Vul voor een offerte het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in, of bel 0800 344 4443.

Hoogwerkerservice

Een huis of bedrijfspand heeft vaak plekken die van de buitenkant voor u moeilijk bereikbaar zijn. De Glasambulance helpt u graag met onze hoogwerker-service. Voor inspectie van bepaalde onderdelen om te weten wat er nodig is. En natuurlijk voor installatie van ramen of dakkapellen.

Ruit vervangen? Vraag een offerte aan

    * verplichte velden

    Call Now ButtonBel: nu bereikbaar