De glaszetter in de regio Arnhem Nijmegen. Bel 0800 34 444 43

Snel geholpen bij Ruitschade

Bij ruitschade helpt de Glasambulance snel en vakkundig. Dat doen we met onze glasservice al ruim 35 jaar in de regio Arnhem Nijmegen. De Glasambulance werkt uitsluitend met ervaren glaszetters en is volledig gecertificeerd.

Glas vervangen bij ruitschade

Bij ruitschade – bijvoorbeeld door een ongelukje of bij inbraak – is de Glasambulance bereikbaar om het kapotte raam of ramen te herstellen of vervangen. We vervangen het glas of plaatsen zo nodig eerst een noodvoorziening. Daarmee is uw woning of bedrijfspand veilig afgesloten tot het moment dat we het nieuwe glas komen plaatsen. Vaak kunnen we de kosten van glasschade direct verrekenen met uw verzekering.

Glas vervangen na Ruitschade? Bel 0800 34 444 43

Kosten ruitschade direct afgehandeld met uw verzekeraar

In veel gevallen kan De Glasambulance de kosten van een ruit reparatie direct verrekenen met uw verzekeraar.

Advies over het juiste glas door de Glasambulance

Een specialist van de Glasambulance adviseert u graag over de beste oplossing op basis van uw specifieke wensen. Vervolgens snijden de vakmensen van de Glasambulance het glas precies op maat van uw kozijnen en deuren en installeren het vakkundig.

Maak een afspraak met ons en u heeft binnen de kortste tijd een goed beeld van de mogelijkheden voor uw huis. Vul voor een offerte het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in, of bel 0800 344 4443.

Hoogwerkerservice

Een huis of bedrijfspand heeft vaak plekken die van de buitenkant voor u moeilijk bereikbaar zijn. De Glasambulance helpt u graag met onze hoogwerker-service. Voor inspectie van bepaalde onderdelen om te weten wat er nodig is. En natuurlijk voor installatie van ramen of dakkapellen.

Hulp bij ruitschade? Bel direct 0800 34 444 43

    * verplichte velden

    Call Now ButtonBel: nu bereikbaar